Friday, May 31, 2013

Aku tresno buanget sama Doraemon

aku pengene ngene,
aku pengene ngono,
pengen iki pengen iku akeh tunggale..

kabeh kabeh kabehe,
iso dikabulaken,
iso dikabulaken ngangge kresek ajaib..

aku pengen mabur bebas ning angkasa
oi, kinciran pring!

la la la
aku tresno buanget
Doraemon!


1 comment: